Spotlight: Boekhandel Groenendijk

vrijdag 5 juni 2020

In de SPOTLIGHT: Boekhandel Groenendijk
Op de foto: eigenaresse Ceciel

Boekhandel Groenendijk heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt door de webshop www.groenendijkboek.com op te zetten. "Klanten zijn enthousiast, de boeken zijn er direct de volgende dag. We verzenden dan ook naar elk adres in heel NL", aldus Ceciel.

"Dankbaar voor al die lieve klanten en bijzondere gesprekken wordt er ook nu met veel plezier gewerkt." Ceciel hoopt dat ze samen met Renate, Sandra en Ilse nog lang het plezier in lezen met heel veel mensen mag delen, zowel ín de prachtige boekhandel als nu ook digitaal. "Wij zijn heel blij met deze digitale uitbreiding. We hebben een breed assortiment nieuwe boeken, een enorme collectie tweedehands (modern antiquariaat) en prachtige kaarten."

"Het centrum van Steenwijk is een bijzondere plek door de hardwerkende creatieve en vriendelijke mensen die er hun bedrijf met liefde en aandacht runnen. Het gezellige marktplein en de straten erom heen zijn heel aantrekkelijk voor een bezoek. De geschiedenis van Steenwijk maakt het centrum zo bijzonder. Al eeuwen geleden wisten de Steenwijkers de Spanjaarden te slim af te zijn, ook nu zie je in deze tijd de veerkracht om samen te werken en de schouders eronder te zetten." 

Spotlight groenendijk