Club500 Steenwijk

Club 500 Steenwijk is gericht op het financieel ondersteunen van activiteiten binnen de stadswallen van Steenwijk én op de zakelijke ambities van de deelnemers.
Dit doen we onder andere door het sponseren van de activiteiten als Koningsdag, Avond4daagse, Pasar Malam, Kopje Cultuur en Dickens etc.

Club 500 Steenwijk is m.i.v. 1 januari 2012 een zelfstandige stichting met een ANBI-status geworden. Dit houdt in dat diverse organisaties een verzoek tot financiële bijdrage kunnen indienen bij het bestuur. Een basisvoorwaarde voor het toekennen van de bijdrage is dat deze activiteit in de binnenstad van Steenwijk plaatsvindt. Zo komen meerdere, nieuwe activiteiten ook in aanmerking voor sponsoring.

Minimaal 75% van het jaarlijkse entreegeld van € 500,- voor u en 1 introducé vloeit direct terug als sponsorgeld voor de activiteiten.

Naast sponsoring staan er voor de deelnemers jaarlijks een aantal netwerkactiviteiten op het programma. Denk hierbij aan activiteiten met een sportief, cultureel of culinair element, waarbij netwerken centraal staat.

Kortom heeft u Hart voor Steenwijk, word dan deelnemer van Club 500 Steenwijk.