Spotlight: Woody's House

dinsdag 12 mei 2020

In de SPOTLIGHT: Woody's House! 
Op de foto: eigenaar Peter.

Het is een bijzondere tijd... Woody's House blijft inspelen op de veranderende situatie. "We zijn begonnen met een afhaalkaart met daarop al onze hardlopers. Bij het afhalen proberen we er alles aan te doen om gasten het échte Woody's gevoel thuis te laten beleven, bijvoorbeeld met onze Woodybag." Inmiddels is het team achter de schermen druk bezig met het maken van een plan voor de nieuwe maatregelen vanaf 1 juni.

Waarom je juist NU naar Woody's moet gaan? "Voor het lekkere eten natuurlijk, waarbij afhaal dezelfde kwaliteit bevat als wanneer je hier komt eten", aldus Peter. "Maar ook om ons te helpen de crisis door te komen, zodat je straks weer heerlijk UIT eten kunt."

Op de vraag 'wat vind jij zo mooi aan Steenwijk Vestingstad?' is saamhorigheid onder de ondernemers zijn antwoord. "Geen concurrentie maar een plezierige samenwerking met veel overleg. Bij vragen of tekort aan producten kan ik altijd terecht bij mijn collega's, en dat is wederzijds!" Kortom, een warme Steenwijk Vestingstad. 

Spotlight peter woodys