Spotlight: Willemijn Bonheur

maandag 18 mei 2020

In de SPOTLIGHT: Willemijn Bonheur!
Op de foto: eigenaresse Willemijn.

Een bijzondere tijd waarin Willemijn Bonheur, voor rust en betrouwbaarheid, zoveel mogelijk 'gewoon' probeert te houden. In de winkel wordt er extra aandacht besteed aan klanten, blijven de openingstijden hetzelfde en wordt de afstand bewaakt. "De styling bij mensen thuis is nu wat moeilijker, mensen willen zo min mogelijk bezoek en dat is logisch. Wel geven we nu ook stylingtips a.d.h.v. opgestuurde foto's én bezorgen we cadeau's of cadeaubonnen die familie of vrienden willen geven, maar niet zelf op bezoek kunnen, bij mensen thuis. Een hele leuke verrassing voor de ontvanger."

Waarom juist NU naar Willemijn Bonheur? "Om te laten zien dat wij winkels en andere bedrijven gewaardeerd worden in Steenwijk, zoals wij waarderen dat de mensen bij ons komen".

Volgens Willemijn is Steenwijk een mooi, klein stadje waar, door de vele evenementen en faciliteiten, veel te doen en te beleven is. "Alles ligt binnen loop-, wandel- en fietsbereik, we hebben een intercitystation én eigen theater en bioscoop. Laten we dat in standhouden. Dat maakt ons uniek." 

Spotlight bonheur