Spotlight: Regiobank

donderdag 18 juni 2020

In de SPOTLIGHT: RegioBank
 Op de foto: Tom Holtzer

Goed Nieuws! Van Campen & Dijkstra brengt RegioBank naar Steenwijk. Tom Holtzer opende in mei de deuren van zijn RegioBank aan de Kornputsingel 54 in Steenwijk. Een bank bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële zaken: bankzaken, hypotheken en verzekeringen.

Met gepaste trots, in deze bijzondere tijd doet, zelfstandig adviseur Tom Holtzer zijn verhaal. "De geplande feestelijke opening houdt Steenwijk nog tegoed! Voor nu vind ik het belangrijkst dat ik de deuren op een veilige manier kan openen voor de klanten. En dat kan!"

De opening heb je door het coronavirus eerder uitgesteld. Waarom ga je nu toch open?
"Laat ik duidelijk zijn, de veiligheid voor mijn klanten en collega’s staat op nummer 1. Ik twijfelde dus ook geen moment om het geplande openingsfeest te cancelen toen het coronavirus in Nederland werd vastgesteld. De nieuwe richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM zijn duidelijk en laten zien wat mogelijk is. Op de achtergrond zijn wij ons als weken aan het voorbereiden om ons kantoor 1,5 meter proof te maken. Wij zijn er klaar voor om klanten op een veilige manier te ontvangen op ons kantoor aan de Kornputsingel.

Waarom een bank nu alles online kan?
"Eigenlijk krijg je op deze manier het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt", aldus Tom. "Ook al is alles heel gemakkelijk online te regelen, je moet niet vergeten dat het gaat om financiële zaken. Voor veel mensen is het een stuk prettiger om dit één op één met iemand te kunnen bespreken. Iemand die ze vertrouwen en waar ze van op aan kunnen. Dat willen mijn collega’s en ik graag zijn voor de mensen hier in Steenwijk."

Spotlight regiobank