WOLLIG LANDLEVEN Vestingfair

woensdag 28 augustus

WOLLIG LANDLEVEN 
Vestingfair 

11.00 - 17.00 uur
Gratis Toegang

Wollig Landleven Fairs zijn inmiddels landelijk bekend door de sfeer, kwaliteit, presentatie en variatie. Dit jaar voor het eerst in Steenwijk! 

Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan mag je dit niet missen. 

Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor van alles met wol, breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding, lifestyle verzorgingsproducten, beauty en nog veel meer. 

Wol
Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de vakmensen. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol. 

Lifestyle
Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van o.a. kleding en cosmetica tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties. 

Streekproducten
Proef en geniet! Diverse specialisten met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld diverse Veluwse, Groningse en Drentse streekproducten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten teveel om op te noemen.

Foodtrucks
Maak kennis met allerlei foodtrucks. Van Poke Bowls en broodjes, poffertjes of mini donuts, onze Grill meester of vers gerookte paling … Te kust en te keur!

Kwaliteit, gezelligheid, ontspanning en sfeer
We zien je graag bij Wollig Landleven!

Ga hier naar de site van Wollig Landleven voor meer informatie en deelnemen/deelnemers. 

LIVE IN HET PARK
21.00 uur - Karin Bloemen en Old School Band 

In het sfeervolle Park Rams Woerthe organiseert Rabo Theater De Meenthe 'Live in het Park'. Tickets via www.demeenthe.nl