Voorjaarsbraderie

vrijdag 19 mei

Voorjaarsbraderie

10.00 - 17.00 uur
Winkels OPEN tot 18.00 uur

De dag na Hemelvaartsdag staat de binnenstad van Steenwijk vol met kramen. Verschillende marktkooplieden en de lokale middenstand bieden verrassende koopjes aan.

Kinderactiviteiten
Op de Markt is er volop speelplezier voor de kinderen. Er zijn springkussens om uitgebreid op te ravotten en de kids kunnen racen op het FunWheel Circuit. Door met de handen te draaien aan het FunWheel beweegt het voertuig vooruit en kun je het parcours afleggen. Je kan ermee vooruit, achteruit en zelfs draaien. Een superleuke attractie voor de jonge en wat oudere kinderen. Kom je een ritje maken? 

Gezelligheid in de Vestingstad
André’s Muzi Plu zorgt voor muzikaal vertier. Hij brengt een keur aan liedjes en melodietjes van vroeger en nu. Kleurrijk is het optreden van ‘De Sprookjesboom’. Muzieknoten klinken, bloemen bloeien en de zeepbellen komen tevoorschijn. ‘Let it gooo’, de bekende meezinghit uit de film Frozen, mag zeker niet ontbreken.

Kom heerlijk struinen, neem wat koopjes mee naar huis en geniet van een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom in de Vestingstad! 

Inschrijven
Als standhouder een plekje reserveren op de Voorjaarsbraderie?
KLIK HIER

Voorjaarsbraderie