Kornelis Kopje Cultuur

vrijdag 8 september

Verspreider van geluk!

Steenwijk is het tweede weekend van september weer hét culturele hart van de regio. Het Uitfestival Kornelis Kopje Cultuur brengt Uitmarkt, Monumentendag en Straattheaterfestival samen en laat iedereen, van jong tot oud, cultuur beleven.

Overal in de stad barst het van de activiteiten op het gebied van muziek, theater, dans en unieke acts. Maak je bezoek compleet met een hapje en drankje en geniet van al het moois dat Steenwijk heeft te bieden. Welkom in de Vestingstad! 

Klik hier voor het volledige programma.  

------

Een 3-daags festival voor jong en oud. Een belevenis die je meeneemt in de cultuur van de Kop van Overijssel en ver daarbuiten en is een combinatie van Monumentendag en Straattheaterfestival.

Inmiddels is Kornelis Kopje Cultuur van een klein festival uitgegroeid tot een volwassen jaarlijks evenement. Het is een mengeling van muziek, theater, dans en unieke acts van allerlei kleur, groot en klein van professionele landelijke en internationale groepen. Optredens van regionale verenigingen en amateurgroepen met voor het festival gemaakte producties, activiteiten en workshops, inloopconcerten en exposities en activiteiten met betrekking tot regionale beeldende kunst.

Gratis entree

  • Vrijdag opening: 19.30 – 23.00 uur
  • Zaterdag: 11.00 – 24.00 uur
  • Zondag: 13.00 – 18.00 uur

 

 

 

 

Kornelis Kopje Cultuur