Spotlight: GMD-Fashion

dinsdag 26 juli 2016

Op 22 Juli 2015 heeft GMD-Fashion haar deuren geopend op de Korte Woldpromenade 19 te Steenwijk. Deze kledingzaak is speciaal opgericht door een “wondervolle dame” (Dorethé) voor andere “wondervolle dames” met een maatje meer. Hier kunt u kleding vinden van de merken X-Two, Sybel+ en Adia in de maten 42 t/m 60. Aangevuld met accessoires om het outfit helemaal af te maken.

Dit jaar bestaat GMD-Fashion 1 jaar. Daarom zal er in het weekend van 22 en 23 juli een speciale party georganiseerd gaan worden waarbij de “Wondervolle vrouw” helemaal in de schijnwerpers komt te staan.

Voor goed advies, een gezellig babbeltje en natuurlijk de leukste en mooiste kleding, ben je bij Dorethé op het juiste adres. Dorothé heeft zelf kledingmaat 54. Zij weet hoe moeilijk het kan zijn om leuke kleding te vinden die ook nog betaalbaar zijn. Dit heeft haar geïnspireerd. Exclusieve betaalbare kleding!

'Steenwijk is een prachtige stad met gezellige inwoners/winkeliers. Mooie winkelstraten met historische panden. Redenen genoeg om te houden van Steenwijk?! We hopen jullie snel een keertje te mogen verwelkomen in onze winkel!'

GMD-Fashion: “Big girls you are beautiful!”

Groetjes, Dorethé Huiberts.

GMD Fashion