Spotlight: De Vrije Hand

zondag 11 september 2016

De Vrij Hand is een hobby- en cadeauwinkel met atelier. Je kan hier op elk moment iets komen creëren. Ik doe dit onder de noemer creatief café. Jij kiest waar je aan wilt werken en ik help je daar waar nodig. Ik leer je (nieuwe) technieken en werken met (nieuwe) materialen tijdens de vele workshops en cursussen die ik aanbied. Zowel in producten als in activiteiten is het overkoepelend thema: verf en aanverwante artikelen. Hierbij maakt het niet uit of dit gebruikt wordt op doek, papier, hout of bijvoorbeeld keramiek.

Op 30 mei 2015 ben ik verhuisd van Havelterberg naar de Scholestraat nr. 40 in Steenwijk. De binnen stad van Steenwijk bevalt me heel goed. De Scholestraat staat nog niet bij de Steenwijkers bekend als gezellige winkelstraat. Het is zeker de moeite waard daar eens doorheen te wandelen. En wandel dan ook eens een winkel binnen. Er is zoveel meer dan de etalage doet vermoeden.

Het mooie aan Steenwijk Vestingstad is het gratis parkeren, goed bereikbaar per trein en steeds meer leuke winkels. Wat mij inspireert? Alles om me heen kan mij inspireren, een goed gesprek of een klant die terug komt om me te laten zien wat hij/zij gemaakt heeft met het gekochte product. Kleuren inspireren mij enorm. Deze zijn dan ook volop aanwezig in het atelier en in de winkel.

Meer informatie over de activiteiten van "De vrije hand" vind je op www.atelierdevrijehand.nl

Vrijehand