Spotlight: Clean Inn

woensdag 3 augustus 2016

Eigenaresse Annemiek is altijd vol passie en enthousiasme bezig met kleding. Van jongs af aan is ze bezig met allerlei textiele werkvormen als borduren, haken, breien, kantklossen, kleding vervaardigen en ga zo maar door. Ze heeft van haar passie, haar werk kunnen maken en dat heeft geresulteerd in een mooie winkel. Ze heeft stomerij en kleding reparatie Clean Inn in 2015 overgenomen.

Clean Inn is gestart in 1973 aan de Oosterstraat, vervolgens verhuisd naar de korte Woldpromenade hierna naar de Gasthuisstraat om uiteindelijk de deuren te openen aan de Markt nummer 2 in de mooie vestigingsstad Steenwijk.

Naast het reinigen van kleding en textiel via onze stomerijservice is men actief in het repareren en vervaardigen van kleding. Van kleine reparaties tot maatkleding en voor het herstellen en verstellen van ander textiel is de ervaring in huis.

In de winkel treft u verder fournituren, knopen, haak en brei benodigdheden als garens, haak en breinaalden en quilt materialen aan.

Bij de modevakschool, die tevens is gevestigd in de winkel, worden tal van naailessen en workshops gegeven op het gebied van omgaan met de naaimachine of lock-machine. Daarnaast worden workshops verzorgd op het gebied van haken en breien.

Voor verdere informatie kunt u een kijkje nemen opĀ www.stomerijcleaninn.nl

cleaninn