Spotlight: BONHEUR binnen & buiten

dinsdag 4 juli 2017

Al 13 jaar zit 'BONHEUR binnen & buiten' in het unieke pand aan de Neerwoldstraat 11 in Steenwijk. Je vindt hier interieur- en cadeau artikelen en interieur styling en decoratie. Wij gingen op bezoek bij Willemijn.

Het unieke pand in de Neerwoldstraat nummer 11 is 13 jaar geleden gekocht door Willemijn Heynen- van Dam en haar man Stephan Heynen, ondertussen heeft het pand een flinke metamorfose ondergaan en hebben ze de afgelopen jaren er veel tijd in gestoken om het in oude glorie hersteld. Na een jaar verbouwt te hebben is toen de winkel geopend. Dat was 22 oktober 2004.

In de winkel vindt u een breed assortiment lifestyle artikelen voor Huis & Wonen, Keuken & Koken en Tuin & Buitenleven. Sinds een aantal jaar is naast het verkopen van interieur- en cadeau artikelen, ook interieur styling en decoratie een onderdeel geworden van het bedrijf. Op de vernieuwde website (www.bonheurbinnenenbuiten.nl) is naast de collectie dan ook te zien welke projecten er in de afgelopen twee jaar zijn gerealiseerd.

Wij hebben voor Steenwijk gekozen omdat wij hier wonen en ik graag van mijn hobby werk wilde maken. De mogelijkheid om het karakteristieke pand te kopen waarin de winkel gevestigd is heeft de keuze voor Steenwijk mede  bepaald.

Een grote inspiratiebron voor mij zijn huizen, interieur, en natuurlijk beurzen. Zoals al eens iemand over mij schreef; ”Stil zitten kan altijd nog, het is heel belangrijk om te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te blijven ontdekken. Dat is wat ik graag wil met de winkel;  Ik wil graag mensen cq. klanten, maar ook mezelf blijven verrassen.”

Onze slogan in de winkel luidt; ‘Steenwijk heeft het!’

bonheur