Spotlight: Aroi

dinsdag 6 juni 2017

Sinds de zomer van 2016 zit er een nieuw restaurant aan de Woldpromenade: Aroi! Heerlijke Thaise gerechten volgens familierecepten. Wij gingen even kijken:

Wat is de naam van jouw bedrijf?
Wanneer wij met de hele familie samen aten op zondag, aan een lange tafel vol met heerlijke Thaise gerechten, werd er één woord vaak gezegd, namelijk: ‘Aroi’. Aroi betekent lekker! Voor ons was het dus vanzelfsprekend om onze familiedroom deze naam te geven.

Wat is de locatie?
Woldpromenade 57, Een straat vol heerlijke restaurantjes, die verschillende landen vertegenwoordigen; Argentijns, Chinees, Indonesisch. Dit maakt de woldpromenade juist een gezellige straat, naast bloemenzaak Gezellig! Bij ons kun je terecht voor Thais eten in een ontspannen sfeer of de gerechten geseald afhalen voor thuis.

Wat is de startdatum?
Zomer 2016, dus we hebben dit jaar wat te vieren!

Welke producten verkoop je?
Wij serveren Thaise gerechten volgens familierecepten. In de Thaise keuken gaat het om de perfecte balans van smaken. Het is niet alleen veelzijdig, maar het is ook nog eens gezond! Dit vanwege de verse ingrediënten. Wij maken dan ook alles a la minute in onze open keuken. De heerlijke geur komt je al tegemoet bij binnenlopen!

Waarom Steenwijk?
De binnenstad van Steenwijk is gevuld met winkels en restaurants waar persoonlijke aandacht en service centraal staan, dit past bij Aroi. Onze familie woont al meer dan 40 jaar in Nederland/Steenwijk, een andere plek was dan ook geen optie.

Wat inspireert je?
“Aroi wat lekker betekent, gelooft dat lekker eten samen gaat met familie en vrienden”.

Mooi aan Steenwijk Vestigingstad is…
De samenhorigheid

aroi