Spotlight: ABITO

donderdag 29 juni 2017

Kleding, tassen of sieraden over? Sinds maart dit jaar kun je dat door ABITO laten verkopen. Deze week staat dit unieke concept van Jeanette en Laura in de 'Spotlight':

Wat is de naam en locatie van jouw bedrijf?
Abito is geopend op 11 maart 2017 door wethouder Wim Brus en zit aan de Woldpromenade 37-39. ‘Abito’ is het Italiaanse woord voor ‘jurkje’.

Wat verkoop je?
Wij nemen trendy, schone dameskleding, schoenen, laarzen, tassen, sjaals en sieraden in en bieden dit gedurende 4 maanden in onze winkel te koop aan. Bij verkoop ontvangt de inbrenger 40% van verkoopprijs.

Waarom Steenwijk?
Een winkel met dit concept ontbrak nog in Steenwijk en wij zijn daarom in dit gat in de markt gesprongen.

Wat inspireert je?
Wij, mijn dochter Laura en ik, Jeanette Steijn, houden erg van kleding. We zijn modebewuste vrouwen die inzien dat je voor leuke, trendy kleding niet de hoofdprijs hoeft te betalen om er toch leuk uit te zien. Daarnaast staan wij achter de groene gedachte om kleding te recyclen.

Mooi aan Steenwijk Vestigingstad is…

Steenwijk is een prachtig stadje met hele mooie panden en een regionale functie waar helaas vaak veel panden leeg staan. Om Steenwijk weer wat beter op de kaart te zetten nemen wij deze stap en hopen dat er daardoor ook andere ondernemers de stap durven te zetten om Steenwijk weer nieuw leven in te blazen. Samen staan we sterk en samen zullen we meer winkelende mensen en toeristen aantrekken.

Wij hopen dat dit concept in Steenwijk aan gaat slaan. Met onze gezellige winkel met veel kleuren, maten en stylen willen we de ‘Steenwieker’ over een drempel helpen en daarmee hopen we dat wij nog lang ondernemers van Steenwijk mogen zijn!

abito