Vinylmarkt

woensdag 18 augustus

STEENWIJK VESTINGFEEST 
MUZIEK in de VESTINGSTAD

VINYLMARKT 
Live muziek en entertainment
Winkels open tot 18.00 uur

Muziekliefhebbers voelen zich deze dag als een kind in een snoepwinkel tijdens de vinylmarkt op de Markt in Steenwijk. Scoor een collectors item of de elpee die je al jaren zoekt. Of je nou houdt van keiharde rock, disco, hiphop, soul, funk of hagelnieuwe muziek je vindt altijd een leuk plaatje! 

Door de winkelstraten is er volop muzikaal vertier. De Rock 'n Roll Diva's entertainen er lustig op los en zingen de mooiste, drie stemmige songs. Op hun veel te kleine motor rijden de Harley Jr Maskers door de binnenstad. In de stijl van de petticoats, Amerikaanse wagens, Bill Haley en 'Rock around the Clock' zou dit tweetal op hun nostalgische mini-Harley niet misstaan. Mis ze niet! 

The Sugar Berries brengen aanstekelijke nummers en een gevarieerde, vrolijke en swingende mix van rootsy muziek. Het duo Mister Rock 'n Rol speelt vol enthousiasme de bekende klassieke rock'n roll hits. Geniet maar! 

Vast programma

  • Kinderrommelmarkt vanaf 7.30 tot 12.00 uur [opgave niet nodig]
  • 11.00 uur opening door de Scutterie van St. Clemens 
  • Torenklimmen  
  • Audiotour 
  • Wandeling over de stadswallen
  • Vestingdienst 

Live in het Park 
21.00 - Park Rams Woerthe
MOONSHINE RAMBLERS
Toegangskaarten via www.demeenthe.nl

Deze zomer zijn er elke woensdag (kinder)activiteiten, live muziek en is er entertainment in de binnenstad voor nog meer sfeer en gezelligheid. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met alle maatregelen rondom het corona-virus zodat je veilig kunt genieten. 

Struin door de winkelstraten van Steenwijk en ontdek de bijzondere winkeltjes en de karakteristieke trap- en klokgeveltjes aan De Markt. Geniet op één van de vele terrassen van een goede kop koffie met een lekker stuk taart, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Welkom in de Vestingstad! 

Vinylmarkt