Kunst & Folklore

woensdag 28 juli

STEENWIJK VESTINGFEEST
KUNST & FOLKLORE
Live muziek en entertainment 
Kinderactiviteiten en winkels open tot 18.00 uur

Gezelligheid troef op deze bonte dag. Op de Markt vind je allerlei kramen met kunst en folklore. De stoelenmatter en de houtdraaier ontbreken niet en ook de zeilmaker en kaarsenmaker zijn erbij. In de straten is het feest met de Drumband op Klomp'n, de waanzinnige Lava Queens zijn een lust voor het oog en het Spaanse duo Los del Sol zorgt voor de vrolijke klanken in de stad. Met de Mexicaanse dansgroep is het een groot swingend en kleurrijk festijn en een zee van kleur draait en golft om je heen door de artiesten van Colors. Spektakel! 

Vast programma

  • Kinderrommelmarkt tot 12.00 uur
  • 11.00 uur opening door de Scutterie van St. Clemens 
  • Torenklimmen 
  • Audiotour 
  • Wandeling over de stadswallen
  • Vestingdienst 

Live in het Park 
21.00 - Park Rams Woerthe
ALICE SPRINGS EN RAPALJE
Toegangskaarten via www.demeenthe.nl

Deze zomer zijn er elke woensdag (kinder)activiteiten, live muziek en is er entertainment in de binnenstad voor nog meer sfeer en gezelligheid. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met alle maatregelen rondom het corona-virus zodat je veilig kunt genieten. 

Struin door de winkelstraten van Steenwijk en ontdek de bijzondere winkeltjes en de karakteristieke trap- en klokgeveltjes aan De Markt. Geniet op één van de vele terrassen van een goede kop koffie met een lekker stuk taart, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Welkom in de Vestingstad! 

Kunst & Folklore